sunnuntai 17. marraskuuta 2013

8 # Kuulumiset


Heippa! Pahoittelut ettei taas hetkeen ole mitään kuulunut, mutta ongelmat vaan taas seuraavat toisiaan. Kun blogipuoli saatiin taas kuntoon, päätti koneeni lahota. Kone on käytössäni vain viikonloppuisin, joten ainoaksi vaihtoehdoksi jää kirjoitella vain viikonloppuisin tai laittaa ajoitettuja postauksia pitkin viikkoa. Mikäli kuitenkin takana on kiireinen viikonloppu, en välttämättä ehdi kirjoittelemaan laisinkaan.
Kone on kuitenkin matkalla korjaukseen, eli pian (toivottavasti) taas luvassa aktiivisempaa postailua!

Mitään kovin kummallista ei pikkueläimille tälläkertaa kuulu.
Luppien ulkotarha otettiin vihdoin pois käytöstä, eli luukku laitettiin umpeen. Ensi keväänä taas lupat pääsevät tarhaansa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö tytöt pääsisi ulos juoksentelemaan. Ovet ovat ulos aina silloin auki kun joku on valmistautunut henkisellä ja fyysisellä tasolla juoksemaan parituntia luppien perässä...

Myös poikien osastolla oli tehtävä pieni pakollinen muutos. Niilo on nimittäin kokenut kasvaneensa aikuiseksi, ja alkanut käyttäytyä sen mukaisesti. Toisinsanoen muut pojat eivät enää olekkaan niin kauhean kivaa seuraa, ja tämäpä johtaa tappeluihin ja muihin erimielisyyksiin. Siksi Niilo muutti omaan kämppään, ja Leevi ja Valtsu jäivät omaan kaksioonsa asustamaan.

Niilo yläkerrassa ja Valtsu sekä Leevi alakerrassa
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti